Looking for something?

Reader Interactions

Comments

 1. satinawandel says

  Mange tak! Dejligt, at vi er flere med den holdning 😉 Jeg synes også, det er helt fair, at man gerne vil vide kønnet, som sagt er det jo bare op til den enkelte! Så er det ikke lang tid efter mig, du skal være mor. Jeg har termin i april og det er også mit første barn. 😃 Sjovt, at det kan være så forskelligt, hvordan folk spørg ind til kønnet.

 2. ajespersen says

  Jeg synes det er en enormt skøn holdning du har til farver og påklædning – jeg er selv typen, der ikke nødvendigvis synes at piger skal klædes i lyserød og drenge i blåt. Jeg hader at det skal være kønsopdelt og tror faktisk at mit barn får mange forskellige farver på, uanset kønnet. Vi venter barn til maj og vi vil gerne vide kønnet, simpelthen fordi vi er så spændte og det er vores første barn – men vi har talt om at vi ved 2. barn ikke vil vide det før fødslen. Vi har faktisk mødt mange, der har spurgt os om vi ønsker at vide kønnet og ikke har ‘taget det for givet’ at vi automatisk vælger det 😊

 3. Tina says

  Min kæreste og jeg der har været sammen i knap 4 år har haft snakken om baby og vi har da også sat projekt baby igang hvis man kan sige det sådan altså vi er enige om at bliver jeg gravid så beholder vi barnet. Men vi har haft snakken om køn og vi er enige om at det vil vi ikk vide før da vi ikk synes det er nødvendigt

 4. AmalieMarmelade says

  Synes det er fint du ikke vælger at få kønnet at vide, god beslutning når den passer jer begge. Jeg skriver egentlig mest for at sige at strømpebukser til børn der bruger ble er fuldkommen normalt og slet ikke kønsbestemt 😊 det er mest fordi det er en god måde at holde bleen tæt samt at holde varmen. Så det kan du sagtens skrive af din liste over hvad der tilhører et køn deførste leveår. Da jeg var i vuggestue mødte jeg i vinteren ikke et eneste barn uden strømpebukser 😊

 5. satinawandel says

  Haha, ja, nu har vi været til misdannelsesscanning og lægen vidste, at vi ikke ville kende kønnet, så han var påpasselig, så vi intet fik at se. Kan også sagtens forstå, at man er for nysgerrig eller for spændt, det er jo helt op til den enkelte <3

 6. satinawandel says

  Jeg har jo heller aldrig brudt mig om farven lyserød f.eks. eller været synderligt tøset. Men altså, hvis vi så skulle få en pige og hun vokser op og elsker lyserød og Barbie-dukker, så fred være med det. Men jeg gider ikke prakke det på barnet og får vi en dreng, der elsker lyserød og vil lege med dukker, så er det sgu lige så fint. Bare de gør det, der gør dem glade!

 7. satinawandel says

  Jeg synes, Milo er herre sød i leopardprint! Det er jo også helt fair at være for nysgerrig og gerne vil have kønnet at vide – havde jeg valgt at få kønnet at vide, havde jeg stadig været ligeglad med farverne ligesom du også er. Og jeg kan også sagtens følge, at det gjorde det hele lidt mere virkeligt, det er jo også op til den enkelte, hvad man helst vil 😃

 8. fashandtalks says

  Hvor er det fedt at se at der stadig findes mennesker derude, som ikke få kønnet at vide. Jeg fik kun en måske er det en dreng da jeg ventede min første fødte, men jeg så den lille tisser, så jeg var ret sikker på at det blev en dreng. jeg har valgt at få kønnet at vide det andre 2 graviditeter, fordi jeg var alt for spændt til på at se at jeg havde ret at de blev det jeg ønskede 😊 haha. Men hvis jeg skulle have barn nr.4 ville jeg helt sikker vente med at få kønnet at vide, det er jo meget mere spændende. Dejligt at i begge er enig om det.

 9. Millet says

  Fedt du ikke går i op køn. Havde et foredrag om køn forleden, og hvordan stort se de fleste mennesker deler deres barn op i kategorier- hvis det er en dreng skal have blå tøj og drengelegetøg og pige skal have lyserød tøj og pige legetøj osv. Hvilket jeg syntes er en konservativ holdning på hvordan børn skal være mellem de forskellige køn. Jeg er pige der aldrig har brudt mig om lyserød eller lege med dukker, ville hellere spille PlayStation, men fik ikke lov dengang pga mit køn. God stil at du ikke sætter dit barn i kategori.

 10. NoraMoerch says

  Jeg forstår dig fuldt ud, er også helt enig i det med farverne! Der er mange der synes det er fjollet at jeg giver Milo leopardprint på, for eksempel, for de synes det er for tøset. Jeg tog dog til kønsscanning allerede ved 14 uger, for vi var så nysgerrige, og ville desuden godt til en grundig scanning. Jeg følte det hele blev mere virkeligt efter vi fik kønnet at vide, og kunne kalde ham ved navn 😊 Vi havde min søster og min kærestes bror med, og det var også en kæmpe oplevelse for dem at være med til en scanning, så det ville vi gerne dele med dem 😊 Så det var af flere grunde end kun kønnet, vi gjorde det. Men jeg forstår fuldt ud man vil vente! Jeg var også fuldstændig ligeglad med om det var en dreng eller en pige 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *