Looking for something?

Reader Interactions

Comments

  1. satinawandel says

    Det er så forstyrrende! Jeg drikker dog konstant i løbet af dagen og lægen kommenterer det også altid omkring urinprøverne, at jeg da absolut ikke mangler væske. Jeg ville ønske, at jeg kun skulle tisse 4 gange om natten, haha! Her er det mindst hver time… Har aldrig sovet på maven, fordi jeg ved hvor skidt, det er for kroppen – og desuden heller ikke kan holde det ud – så den del er ikke et problem for mig 😃 Men det gør ondt hver gang, jeg vender mig, så der vågner jeg også (og går ud for at tisse…). Håber jeg også, men jeg tvivler! <3

  2. ajespersen says

    Jeg er ved at bevæge mig ind i uge 30, men jeg kan i hvert fald nikke genkendende til alt det forfærdelige natteroderi. Har desværre en tendens til ikke at drikke nok i løbet af dagen, hvilket resulterer i at jeg drikker virkelig meget fra aftensmad og helt til kl. 22 og så er jeg oppe for at tisse mindst 4 gange hver nat. Jeg SAVNER desuden at sove på maven! Vågner hver gang jeg vender mig 😃 Håber for dig at baby måske alligevel kommer lidt før termin, det lyder hårdt for dig med alle generne 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *